Agenda
  • Recent
Homepagina > Agenda > Pubers opvoeden in coronatijd

Pubers opvoeden in coronatijd

Laat je online bijpraten door ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach Steven Pont

 , 25-3-2021  

Het leven van jongeren staat stil door de huidige coronacrisis. Dit heeft invloed op hun mentaal welbevinden. Ze missen school, sport, hun vrienden en kunnen niet de dingen doen die in deze levensfase belangrijk zijn. Hoe groot is de impact van de huidige crisis op de ontwikkeling van jongeren?


In zijn lezing ‘Pubers opvoeden in Coronatijd’ gaat Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach, in op de invloed die de huidige crisis, met alle beperkingen en het thuisonderwijs, heeft op het welbevinden van jongeren. Je krijgt antwoord op vragen als: Welke lange termijn gevolgen heeft deze crisis op de ontwikkeling van jongeren? Hoe kun je als ouder hierover met je puber praten en hen begeleiden? Maar ook,hoe ga je als ouder ermee om als je puber straks weer meer vrijheid krijgt?

Wanneer: donderdag 25 maart 2021

Hoe laat: van 20.00 - 21.15 uur

Voor wie: Ouders met pubers

Spreker: Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, opvoedcoach en bekend van het tv-programma de Opvoeders en columns o.a. in het Eindhovens Dagblad.

De avond vindt online plaats via Youtube en is GRATIS. 

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de gemeenten Helmond, Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel en Laarbeek, Novadic-Kentron en GGD Brabant-Zuidoost.

 Ik meld mij aan

Voor en achternaam *


E-mailadres *


Woonplaats *


School van je puber *

Welke vraag zou je Steven Pont willen stellen?