Agenda
  • Recent
Homepagina > Agenda > Theatershow Kindlief

Theatershow Kindlief

Speciaal voor de week van de opvoeding in Nuenen

Het klooster in Nuenen, 8-10-2020  
​​​​​​In theatershow Kindlief neemt kindertherapeut Elise Verheul je met een lach en een traan mee op een vermakelijke én leerzame reis langs de mooie en moeilijke aspecten van het ouderschap. Voor ouders die voorbij de waan van de dag (weer) willen verbinden waar het écht om gaat. Om na afloop met een hart vol liefde weer huiswaarts te keren. 

Samen met Zuidzorg, LEV Groep, CMD Nuenen en Gemeente Nuenen organiseert GGD Brabant-Zuidoost deze leuke en informatieve theatershow. Natuurlijk verloopt de avond veilig volgens alle corona-richtlijnen. Bij de zaal inrichting wordt rekening gehouden met de geldende corona regels. Omdat er voldoende afstand gehouden wordt, kunnen er maximaal 70 gasten plaatsnemen in de zaal. Reserveer dus op tijd. 

Heb je ​klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, koorts of plotseling verlies van smaak of geur dan vragen wij je om thuis te blijven en je niet aan te melden voor deze avond. 

Voor wie?
Ouders van kinderen van 0-12 jaar.

Wanneer?
Donderdag 8 oktober 2020, aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Locatie
Het Klooster, Park 1, 5671 GA Nuenen

Kosten
Gratis

Meer informatie is te vinden op www.eliseverheul.nl/kindlief-nuenen
Voor vragen kun je terecht bij Ilse Knoops, consulent gezondheidsbevordering, door een mail te sturen naar i.knoops@ggdbzo.nl. 

Aanmelden
Het maximum aantal gasten van 70 is bereikt. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze avond. ​​