Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicatiedatum: 09-03-2022 om 02:47 uur
Laatste update: 01-12-2023 om 16:05 uur

Novavax

Vanaf 13 december kunnen mensen van 12 jaar en ouder uit de doelgroep die dit najaar nog geen coronaprik hebben gehad, de coronaprik halen met het aangepaste Novavax-vaccin. De coronaprik met het Novavax-vaccin is in deze regio alleen op afspraak beschikbaar op de locatie Eindhoven.

Alleen op afspraak

Wil je je laten vaccineren met Novavax? Je mag een afspraak maken als je tot de doelgroep van deze najaarsronde hoort en dit najaar nog geen coronaprik hebt gehad. Maak je afspraak via de landelijke afsprakenlijn 0800 0174.

Bekijk hier meer informatie over het aangepaste coronavaccin van Novavax.

Alleen verkrijgbaar op de locatie Eindhoven

Novavax is alleen op afspraak verkrijgbaar op de priklocatie Eindhoven, op maandag 18 december, woensdag 13 en 20 december en vrijdag 15 en 22 december 2023.

In 2024 is de coronaprik alleen beschikbaar voor zwangeren en voor inwoners met een hoog medisch risico die een doorverwijzing van hun medisch specialist hebben.

Informed consent

Novavax is alleen beschikbaar op informed consent. Als je de afspraak maakt, vraagt de GGD-medewerker of je goed hebt nagedacht over je keuze voor dit vaccin. Op de priklocatie vragen we dit ook aan je.

Heb je vragen/twijfels/zorgen over vaccinaties?

Op deze websites vind je meer informatie over dit vaccin en vaccineren tegen corona:

Heb je vragen over jouw medische voorgeschiedenis en vaccineren? Overleg met je huisarts of medisch specialist.