Overslaan en naar de inhoud gaan
Cursussen en webinarsOnline ouderavond Mentaal fit de puberteit door

Online ouderavond Mentaal fit de puberteit door

De mentale gezondheid van jongeren is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp. De huidige maatschappij vraagt veel van onze kinderen. De invloed van social media, prestatiedruk, stress en het onderhouden van sociale contacten kunnen van invloed zijn op het mentaal welbevinden van de jeugd. Hoe gaat je kind hier mee om? Maak je je zorgen om het mentale welbevinden van je kind? En hoe kan je als ouder je kind het beste ondersteunen?

Op 3 oktober 2023 organiseert GGD Brabant-Zuidoost samen met Helder Theater een interactief webinar om samen met ouders in het thema mentale gezondheid rond de puberteit te duiken. Onderwerpen die aan bod komen zijn de mentale ontwikkeling van pubers, stress, prestatiedruk en het belang van een positief zelfbeeld. Daarnaast ontvangen ouders praktische tips om hun puber zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in deze toch al bewogen levensfase.

Deze ouderavond is bedoeld voor ouders van kinderen in de puberteit (10-15 jaar), maar andere geïnteresseerde zijn natuurlijk ook van harte welkom om deel te nemen!

Een paar dagen voor aanvang van de ouderavond ontvang je de link voor deelname via de e-mail.

Deel cursus