Cursussen en webinarsWorkshop Die andere ouders doen ook maar wat

Workshop ‘Die andere ouders doen ook maar wat’

Iedere ouder weet het: het ene moment is het oergezellig met zijn allen, het andere moment wenste je dat je alleen in een hutje op de hei zat. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien.

Inhoud workshop

Met de 101 tips en inzichten van Elsbeth Teeling kun je de hele wereld aan. Met humor en relativeringsvermogen gaat Elsbeth in op het ouderschap en bespreekt ze tijdens de voorstelling hoe het je wel kan lukken alle ballen hoog te houden.

Elsbeth Teeling

Elsbeth Teeling gooide na de geboorte van haar jongste zoon het roer om. Na jaren te hebben gewerkt als manager en trainer ging ze aan de slag als schrijver. Haar eerste boek Relax Mama! werd een succes en de Facebookgroep De club van relaxte moeders groeide uit van een uit de hand gelopen hobby tot een zeer actieve en betrokken community met inmiddels meer dan 153.000 volgers. Elsbeth schreef meer bestsellers, zoals Van achter het behang tot over je oren, Relax Mama in de keuken en Die andere moeders doen ook maar wat en deze maand kwam het boek Maakt me niet uit wie er begon! uit.

Voor wie

Deze workshop wordt georganiseerd voor ouders uit Son en Breugel.

Aanmelden

Aanmelden verloopt via bibliotheek Son en Breugel

Deel cursus