Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersThema avonden Kansrijke start Best en Oirschot
Publicatiedatum: 02-03-2023 om 03:00 uur
Laatste update: 17-04-2023 om 9:43 uur

Je hebt er misschien al eens van gehoord: het belang van “de eerste 1000 dagen”. Hier leg jij als ouder de basis voor de toekomstige ontwikkeling van je kind. Maar hoe zit het nou precies en wat kun jij als ouder doen om die kansrijke start te realiseren? Tijdens een reeks van drie informatieavonden geven we je informatie en tips en kun je al je vragen stellen.

Een kansrijke start begint in de zwangerschap

Hoe je tijdens je zwangerschap leeft, eet en beweegt heeft invloed op de gezondheid en ontwikkeling van je baby. Het is dus belangrijk hierop te letten. Maar hoe doe je dit het beste? Deze avond staat jouw zwangerschap en voorbereiding op het ouderschap centraal.

Gezonde basis leggen voor je kind

Hoera, je baby is geboren. Bij deze informatiebijeenkomst leer je alles over de eerste tijd met je baby. Wat kun je verwachten, wat is belangrijk en hoe krijg je hier zelfvertrouwen in?

Een peuter in ontwikkeling

Wat gaat het hard hè? Benieuwd wat je kind nodig heeft in deze periode? Hoe het zich ontwikkelt en hoe je je kindje daarbij het best kunt begeleiden? Tijdens deze avond vertellen we je meer.