Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersGroeps vaccinatie rvpVragen over uitnodiging Rijksvaccinatieprogramma?

Vragen over uitnodiging Rijksvaccinatieprogramma?

In maart starten we met de groepsvaccinaties voor het Rijksvaccinatieprogramma. De uitnodigingen worden in delen verzonden door het RIVM. We merken dat deze verzendwijze de nodige vragen oproept bij inwoners. Goed om te weten: wie aan de beurt is, krijgt vanzelf een uitnodiging.

Wie krijgen een uitnodiging voor het Rijksvaccinatieprogramma?

Jongens en meisjes die aan de beurt zijn krijgen vanzelf een persoonlijke uitnodiging van het RIVM. In deze uitnodiging staat waar en wanneer je verwacht wordt voor de vaccinatie. Bekijk hier wie dit jaar aan de beurt is voor een vaccinatie.

Hebben meerdere kinderen in 1 gezin een uitnodiging gekregen?

  • Zij mogen tegelijk de vaccinaties komen halen
  • Kies hiervoor 1 van de tijden in de uitnodigingen van je kinderen
  • Meld je bij binnenkomst even bij de infobalie.

Nog geen uitnodiging ontvangen?

Is je kind dit jaar aan de beurt voor het RVP? De uitnodigingen voor inwoners van Eindhoven, Helmond, Nuenen, Son en Breugel, Waalre en Laarbeek worden begin april verstuurd.

De uitnodigingen voor inwoners van de andere gemeenten in deze regio zijn begin maart verstuurd. Is je kind aan de beurt maar is de uitnodiging na 14 maart nog niet binnen, bel ons dan even via 088 0031 400.

Kun je echt niet komen op de aangegeven datum en locatie?

Je hoeft niet te bellen om de afspraak te verzetten, je bent ook zonder afspraak welkom op een van de vrije inloopmomenten, check hier op welke dagen en locaties.
Neem je ID mee en meld je op locatie bij de administratie.

Ben je geboren in 2004? Kom naar de vrije inloopmomenten voor HPV

Als je bent geboren in 2004, heb je al een uitnodiging gehad. Je krijgt geen nieuwe uitnodiging meer. Natuurlijk kun je nog wel een HPV-prik halen.

Je hoeft geen afspraak te maken, je bent welkom op een van de vrije inloopmomenten, check hier de dagen en locaties. Neem je ID mee en meld je op locatie bij de administratie.