InwonersLonneke, medewerker frontoffice HR
Publicatiedatum: 31-08-2021 om 06:28 uur
Laatste update: 07-09-2021 om 11:19 uur

Toekomstige collega’s

Naam: Lonneke Tholen 
Functie: medewerker front-office 
Afdeling: HR 
In dienst sinds: oktober 2020 
Opleiding: Fontys HBO HRM 

“Ik ben in juni 2020 afgestudeerd, dit is mijn eerste baan. Ik heb een heel warm welkom gehad, binnen de hele GGD. Tegelijk met mij zijn er binnen verschillende teams een aantal andere jongeren gestart. Ik vind het mooi dat mensen die net afgestudeerd zijn hier een kans krijgen hun loopbaan te beginnen. Je hebt hier ook goede doorgroeimogelijkheden. 
 
Ik ben mede verantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Ik zorg bijvoorbeeld dat medewerkers die nieuw in dienst komen de juiste arbeidsovereenkomst hebben en eventuele contractmutaties worden doorgevoerd. Allerlei vragen van medewerkers beantwoorden ik en mijn collega’s via e-mail, telefoon of wanneer ze langs komen lopen. Onze plek in het kantoor is ook echt een ontmoetingspunt en een schakel tussen allerlei lagen binnen de organisatie, van managers tot reguliere medewerkers. Dus ik heb veel contact met verschillende collega’s.” 
 
“De collega’s maken mijn werk leuk, ik maak onderdeel uit van een fijn team. Het bestaat uit wat meer ervaren mensen waar ik veel van kan leren. En zij leren weer van mij, met de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan. We zijn bijvoorbeeld bezig met het optimaliseren van processen. Veel dingen gaan al lange tijd op dezelfde manier, dus dat is echt een project en ik voel zeker de ruimte daar inbreng in te hebben. Daarnaast vind ik de afwisseling en diversiteit van taken binnen mijn functie heel erg leuk. 
 
“De GGD kende ik vooral van de jeugdgezondheidszorg die op school komt, maar nu ik er zelf werk zie ik wat we allemaal nog meer doen. De GGD vervult een brede maatschappelijke rol. Dat is wel een extra drijfveer en dat maakt het werk ook divers en leuk.” 
 
“Mijn collega’s zeggen wel eens: jij moet straks HR-adviseur worden. Nu zit ik op m’n plek, ik ben 21 dus ik voel mezelf ook nog wel echt een junior. Dit is een fijne functie vanuit waar ik kan doorgroeien, en ik voel ook zeker de ruimte om die wens in de toekomst kenbaar te maken bij mijn manager.”