Homepagina > Nieuws > Ambulancezorg zoekt leden voor klankbordgroep

Ambulancezorg zoekt leden voor klankbordgroep

Uw mening telt

30-9-2013
De Regionale Ambulance Voorziening Brabant- Zuidoost (RAV BZO) is verantwoordelijk voor de ambulancezorg in 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant. Dat betekent dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat staan om bij spoed en in nood onmiddellijk uit te rukken.
 
De RAV Brabant-Zuidoost wil dat de zorgverlening optimaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarom heeft de RAVBZO aan Zorgbelang Brabant gevraagd een klankbordgroep te organiseren. Deze klankbordgroep geeft advies over de praktische uitvoering en kwaliteit van de zorgverlening door de RAVBZO.
 
Woont u in de regio Zuidoost Brabant? Wilt u een bijdrage leveren aan de verbetering van de kwaliteit van de ambulancezorg? Dan bent u wellicht een goede kandidaat voor de klankbordgroep. Wij willen u van harte uitnodigen om u aan te melden. Want uw mening is belangrijk.
 
Uitgebreide informatie over de RAV Brabant-Zuidoost en de klankbordgroep leest u hier.
 
Als u vragen heeft over de klankbordgroep en als u zich wilt aanmelden, kun u contact opnemen met Helma Martens van Zorgbelang Brabant, tel. 06 20156328, of  hmartens@zorgbelang-brabant.nl.
 
 
Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.