Homepagina > Nieuws > Buitenlands avontuur boeken? GGD bezoeken!

Buitenlands avontuur boeken? GGD bezoeken!

GGD lanceert nieuwe website voor reizigers

22-10-2012
Gaat u naar het buitenland voor een heerlijke vakantie, stage of zakenreis? Zorg dan dat u goed voorbereid het vliegtuig instapt. Oók op het gebied van gezondheid. Elk land heeft immers z’n eigen gewoonten, hygiëneregels en eetcultuur. Kijk hiervoor op de handige site www.ggdreisvaccinaties.nl.

De site biedt u een schat aan professionele informatie en handige tips over gezond op reis gaan. Of het nu gaat om aanbevolen en verplichte vaccinaties om u te beschermen tegen nare ziektes zoals malaria of dengue, of handige tips rondom veilig vrijen, buitenlands eten of veilig en schoon drinkwater. U vindt het er allemaal. Net zoals wetenswaardige reisartikelen en gezondheidsadviezen per land. Er is ook gedacht aan bijzondere reizigers zoals kinderen, ouderen en mensen met chronische aandoeningen of andere medische problematiek (zoals reuma, HIV, een immuunstoornis of diabetes). Verder vindt u actuele berichten over gezondheid in de wereld én kunt u via de site een afspraak plannen met een adviseur van de GGD voor uw inentingen.

Nog te veel reizigers gaan onbeschermd op reis, met soms zeer vervelende en ernstige medische gevolgen. Dat is zonde! Ga dan ook goed voorbereid op reis. Ver buitenlands avontuur boeken? ggd.reisvaccinaties.nl bezoeken!

PS: Vanwege de lancering van onze website www.ggdreisvaccinaties.nl krijgen alle klanten van 23 oktober t/m 31 december korting op muggenwering DEET (alle varianten) en ORS. Van €18,34 voor €12,50!