Homepagina > Nieuws > Doe mee aan IKPAS

Doe mee aan IKPAS

40 dagen zonder alcohol

10-2-2020

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan de lente beginnen? Dan is IkPas iets voor jou!

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt 40 dagen geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Maar dat zijn niet de enige effecten van meedoen met IkPas. Veel deelnemers ervaren ook lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Klinkt goed toch? Dat is nog niet alles, er zijn nog meer voordelen die je hier kunt bekijken.

IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt bij IkPas terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen… alles om jouw uitdaging te volbrengen! Lees meer op www.ikpas.nl.

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

In 2020 zetten we met heel veel Nederlanders weer het alcoholgebruik op pauze. Eerst tijdens ‘Dry January’, van 1 tot en met 30 januari, nu drinken we vanaf 26 februari ’40 dagen geen druppel’, tot en met 5 april.

Schrijf je nu in via www.ikpas.nl/inschrijven/