Homepagina > Nieuws > GGD trakteert bezoekers Witte Dame

GGD trakteert bezoekers Witte Dame

Bezoek onze nieuwe locatie en krijg een leuk presentje

22-10-2012
De GGD Brabant-Zuidoost houdt deze week een activiteitenweek om de nieuwe locatie aan het Clausplein in Eindhoven onder de aandacht te brengen. Onder het motto ‘Aan het juiste adres’ willen we laten zien wat we voor de inwoners in de regio kunnen betekenen. Zowel bezoekers als klanten met een afspraak voor spreekuren ontvangen daarom deze week een kleine attentie.
 
U staat centraal
Afgelopen zomer verhuisde de GGD in Eindhoven van het Stadhuisplein naar de Witte Dame aan het Clausplein. Het pand werd verbouwd en is helemaal ingericht om u optimaal van dienst te kunnen zijn. De GGD richt zich op de preventieve taken binnen de gezondheidszorg. Vragen of advies nodig om gezond te blijven? Dan bent u bij de GGD aan het juiste adres.
 
Wie de GGD deze week bezoekt voor vragen, advies of voor een van de spreekuren, ontvangt een kleine attentie. Het team reizigerszorg zet daarbij meteen hun nieuwe website in de kijker www.ggdreisvaccinatie.nl. Deze nieuwe site gaat op 23 oktober live en iedereen kan op deze site digitaal een afspraak maken.
 
Informatie
Meer informatie over de activiteiten deze week vindt u in de agenda, via twitter of op onze Facebookpagina: www.facebook.com/ggdbzo. Onder alle bezoekers, die de pagina liken verloten we twee bioscoopbonnen van 50 euro.