Homepagina > Nieuws > Jeugdenquête ontvangen?

Jeugdenquête ontvangen?

Invullen kan nog tot 31 december

28-11-2013

In oktober ontvingen veel ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 11 jaar een uitnodiging voor deelname aan de Jeugdenquête 2013. Ouders die nog niet meededen ontvangen deze week een laatste herinneringsbrief.

Deelname is belangrijk!
Ouders die een enquête hebben ontvangen, maar deze nog niet hebben ingevuld of afgerond, vragen wij om dit alsnog te doen. Hoe meer ouders de vragenlijst invullen, des te beter en betrouwbaarder is het beeld van de 0 t/m 11 jarigen in Zuidoost-Brabant.
 
U kunt de vragenlijst nog online of schriftelijk invullen tot en met 31 december.
 
Elke vijftiende deelnemer ontvangt een cadeaubon ter waarde van vijftien euro. Dit bedrag kan ook worden afgestaan aan een goed doel.
 
Wat gebeurt er met de uitkomsten?
De uitkomsten worden gebruikt als basis voor het jeugd- en gezondheidsbeleid van de gemeenten. De gemeenten en de GGD kunnen bovendien met de resultaten gericht activiteiten organiseren om kinderen zo gezond en veilig mogelijk te laten opgroeien.
 
Resultaten van het onderzoek worden alleen gepresenteerd voor de totale groep kinderen waarover een vragenlijst is ingevuld en van subgroepen, zoals jongens en meisjes. Resultaten zijn nooit herleidbaar naar één kind. De GGD publiceert de resultaten van het onderzoek medio 2014.

 

 

 

 Naar enquête