Homepagina > Nieuws > Nieuwe vaccinatielocatie opent in Best

Nieuwe vaccinatielocatie opent in Best

GGD bouwt ook aan nieuwe locaties in Valkenswaard en Bladel

11-2-2021

Maandag 15 februari opent de GGD Brabant-Zuidoost de nieuwe vaccinatielocatie in sporthal Naestenbest in de gemeente Best. Op deze locatie wordt het vaccin AstraZeneca gegeven aan zorgmedewerkers. Vanaf 12 februari ontvangen zij een sms met daarin de uitnodiging om een afspraak te maken. Het gaat hier om de groep zorgmedewerkers die in januari geen afspraak hebben kunnen maken omdat de doses van het BioNTech/Pfizer vaccin vergeven waren. 

Nog vaccinatielocaties in Valkenswaard en Bladel
Op dit moment vaccineren wij in Eindhoven, Helmond en vanaf maandag 15 februari in Best. Op korte termijn worden ook vaccinatielocaties in Valkenswaard en Bladel opgebouwd. Wij bouwen door ondanks het gebrek aan vaccins. Het kan dus zijn dat locaties opgebouwd zijn, alles klaar staat maar dat er nog niet gevaccineerd wordt. Dit heeft alles te maken met het aantal vaccins dat we als regio toegekend krijgen.

“De GGD Brabant-Zuidoost staat klaar. Alles is gereed om meer vaccins te kunnen zetten, de ervaring leert dat we snel moeten én kunnen schakelen zodra de vaccinatiestrategie van VWS wijzigt.” aldus Gonny van Loon, programmamanager Covid-19 GGD BZO.

Alles over de coronavaccinatie en vaccinatielocaties lees je hier.