Homepagina > Nieuws > Onderzoek ‘Beleving van de leefomgeving 2018’ gestart

Onderzoek ‘Beleving van de leefomgeving 2018’ gestart

Uitnodiging ontvangen? Doe mee!

28-11-2018

Deze week is het belevingsonderzoek voor omwonenden van vliegveld Eindhoven gestart. Heeft u ook een uitnodiging ontvangen? Doe mee! Ga naar mijnwoonomgeving.nl en vul uw inlogcode in. U kunt ook de meegestuurde papieren vragenlijst invullen en opsturen in de antwoordenvelop.

Met het onderzoek willen we in kaart brengen hoe mensen in de (wijde) omgeving van vliegveld Eindhoven hun woonomgeving beleven en of ze zich zorgen maken over de invloed van de woonomgeving op hun gezondheid. Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van dhr. Pieter van Geel, de ​onafhankelijke verkenner van ‘Proefcasus Eindhoven Airport’.

Voor het onderzoek ontvangen 6.300 omwonenden van 19 jaar en ouder een vragenlijst. Het onderzoek wordt uitgevoerd in Eindhoven (bepaalde wijken), Veldhoven, Waalre, Eersel, Bergeijk (alleen kern Riethoven), Oirschot, Best, Son en Breugel, Sint-Oedenrode en Nuenen. Het onderzoek is een vervolg op de in 2012, 2014 en 2016 gehouden belevingsonderzoeken onder omwonenden van vliegveld Eindhoven.

De resultaten van het belevingsonderzoek zijn in het voorjaar van 2019 te raadplegen via onze website.

Meer informatie
Op mijnwoonomgeving.nl vindt u meer informatie over het onderzoek. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de helpdesk via 0800 020 0823 of mijnwoonomgeving@desan.nl. U kunt ook mailen naar onderzoek@ggdbzo.nl.