Homepagina > Nieuws > Wij zoeken enthousiaste jongerenadviseurs

Wij zoeken enthousiaste jongerenadviseurs

Om onze websites te verbeteren

14-7-2016

​Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongeren om ons te helpen om goede artikelen te schrijven voor onze websites infovoorjou.nl en JouwGGD.nl. Deze sites worden jaarlijks gebruikt door 100-duizenden jongeren zoals jij om informatie op te zoeken over onderwerpen zoals gewicht, seks, relaties, vrienden, groepsdruk, alcohol en drugs.

De Jongeren Adviseurs
De Jongeren Adviseurs is een groep van jongeren die samen zorgen voor betrouwbare informatie over gezondheid en opgroeien voor jongeren. Informatie die jongeren echt interessant vinden! We zoeken jongeren voor deze groep. Als jij jongerenadviseur wordt, zijn jouw taken: onderzoeken, meedenken, teksten lezen en een mening geven.

In ruil voor je hulp krijg je een (kleine) financiële vergoeding en leren we je in workshops hoe je bijvoorbeeld goed onderzoek doet.

Je werkt als jongerenadviseur in een duo aan een onderwerp dat jullie zelf belangrijk vinden. Meld je dus vooral aan met een vriend, vriendin, broer of nicht. Je mag je natuurlijk ook alleen opgeven. We hebben maandelijks een online vergadering via Skype met alle jongerenadviseurs.

Ben jij geschikt om als jongerenadviseur te werken?

  • Je bent tussen de 13 tot 18 jaar oud.
  • Je bent maandelijks beschikbaar om 1 uur te vergaderen met alle jongerenadviseurs.
  • Je hebt Skype op je computer, goed internet en een camera voor de online meetups.
  • Je vindt het leuk om onderzoek te doen onder andere jongeren.
  • Je vindt het belangrijk om bij te dragen aan betrouwbare informatie voor jongeren.
  • Je wil en kan meedoen voor minimaal 1 jaar.

Kun je alles afvinken en heb je interesse om ook een jongerenadviseur te worden of wil je meer weten? Ga dan nu naar www.dejongerenadviseurs.nl