Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersvaccinatiesCoronaprik nog t/m 22 december verkrijgbaar

Coronaprik nog t/m 22 december verkrijgbaar

GGD Brabant-Zuidoost sluit na 22 december de priklocaties aan de Antoon Coolenlaan in Eindhoven en in het Fletcherhotel in Helmond. Inwoners die in aanmerking komen voor de coronaprik, kunnen deze t/m 22 december op afspraak halen. Daarna is het niet meer mogelijk om de coronaprik te halen.

Inwoners die in aanmerking komen voor een coronaprik, kunnen de komende weken nog een afspraak plannen op een van onze priklocaties. Ook als zij hun uitnodiging nog niet hebben gehad. De laatste afspraken zijn op vrijdag 22 december, daarna sluiten we alle corona-priklocaties in deze regio. Het is daarna niet meer mogelijk om de coronaprik te halen.

In 2024 is de coronaprik alleen bij uitzondering verkrijgbaar

De GGD biedt vanaf 1 januari de coronaprik alleen nog aan voor zwangeren en voor mensen met een verwijzing van hun medisch specialist. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Afspraak maken voor de coronaprik

De laatste afspraakmogelijkheid is 22 december. Je kunt  zelf je afspraak plannen via planjeprik.nl door in te loggen met DigiD. Heb je geen DigiD, dan kun je ook de landelijke afsprakenlijn bellen via 0800 7070. GGD BZO kan deze afspraken niet voor je plannen of verzetten.

Tot en met 8 december aanmelden voor thuisprik

Ben je om medische of psychische redenen niet in staat om naar de priklocaties te komen? Ook niet met hulp van iemand anders? Dan kun je je tot en met 8 december via het landelijke nummer 0800 2077 overleggen of je eventueel de coronaprik aan huis kunt krijgen.

Als je inderdaad in aanmerking komt voor een thuisprik, nemen wij  enige tijd daarna contact met je op om een afspraak aan huis te plannen. De laatste thuisprik zetten we op 31 december.

Sta je op de wachtlijst voor een thuisprik?

Het kan nog even duren voor we je bellen voor een afspraak. Ook als je al langer op de wachtlijst staat. Het vaccineren aan huis is een proces dat erg veel tijd kost. Het is een hele puzzel om een logische route te plannen waarbij we op 1 dag zoveel mogelijk mensen aan huis kunnen vaccineren. 

Coronaprik in Eindhoven en Helmond zonder afspraak

Coronavirus
SamenvattingOp 22 december stopt de najaarsronde voor de coronaprik. Je kunt t/m 22 december een afspraak maken...
coronaprik zonder afspraak

In november en december pop-uplocaties voor coronaprik

Coronavirus
SamenvattingOp 22 december stopt de najaarsronde voor de coronaprik. Je kunt t/m 22 december een afspraak maken...
coronaprik

De coronaprik halen: praktische informatie

Coronavirus
SamenvattingOp 22 december stopt de najaarsronde voor de coronaprik. Je kunt t/m 22 december een afspraak maken...
coronaprik