InwonersnieuwsNieuwe openingstijden vaccinatielocaties

Nieuwe openingstijden vaccinatielocaties

GGD Brabant-Zuidoost past de openingsdagen van de vaccinatielocaties aan vanaf 1 januari 2023. Locatie Eindhoven blijft 4 dagen per week open, de locatie Helmond blijft nog 1 dag per week open. De GGD opent in januari ook pop-uplocaties om de herhaalprik dichtbij aan te bieden.

Nieuwe fase

“De najaarscampagne loopt af, de drukste fase ligt nu achter ons. Vanaf 1 januari schalen we daarom sterk af in personeel en schroeven we de openingstijden van de vaccinatielocaties in Eindhoven en Helmond terug,” zegt projectmanager Covid-19 Karin Sarrucco. “Om de hele regio goed te kunnen blijven bedienen, openen we vanaf januari weer een aantal pop-uplocaties verspreid over de regio. Hier vind je de actuele locaties en openingstijden. Met de pop-uplocaties bieden we de herhaalprik dichtbij de inwoners aan en verlagen we eventuele drempels voor inwoners die de herhaalprik met het vernieuwde vaccin nog niet hebben gehaald. ”

Vaccinatielocatie Eindhoven (Antoon Coolenlaan)

Tot 31-12-2022:
Open van maandag t/m vrijdag. Vrije inloop van 9:00 – 16:30
Vanaf 1-1-2023:
Open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Vrije inloop van 9:00 – 16.30

Vaccinatielocatie Helmond (Haverdijk)

Tot 31-12-2022:
Open van maandag t/m vrijdag. Vrije inloop van 9:00 – 16.30
Vanaf 1-1-2023:
Open op donderdag. Vrije inloop van 9:00 – 16.30

Op de locaties Eindhoven en Helmond zijn zowel de basisserie als de herhaalprik verkrijgbaar. Een afspraak maken is niet nodig, neem wel een geldig identiteitsbewijs en een mondkapje mee.

Het is 3 maanden geleden dat ik mijn herhaalprik met het vernieuwde vaccin heb gekregen. Moet ik er dan nu weer een halen?

Nee, dat is niet nodig. De najaarscampagne bestaat slechts uit 1 enkele herhaalprik met het vernieuwde vaccin. Het is dus niet mogelijk om daarna nog een herhaalprik te halen. Dit is het landelijk vastgestelde beleid van VWS.