InwonersNieuws & infoTesten zonder afspraak en nieuwe openingstijden vaccinatielocatie

Testen zonder afspraak en nieuwe openingstijden vaccinatielocaties

Vanaf zaterdag 4 september heb je geen afspraak meer nodig om je te laten testen op corona bij de testlocaties van GGD Brabant-Zuidoost in Eindhoven, Eersel en Helmond. Je hoeft alleen je ID en mondkapje mee te nemen. Daarnaast is het goed om te weten dat de vaccinatielocaties in Eindhoven en Helmond niet meer alle dagen geopend zijn. Lees hieronder wat de nieuwe openingstijden zijn.

Testen zonder afspraak

Vanaf zaterdag 4 september kun je je voortaan ook zeven dagen per week zonder afspraak laten testen op corona. Op de testlocatie in Eindhoven en Helmond kan dit dagelijks van 9:00 tot 16:30, in Eersel dagelijks van 9:00 tot 14:30. Voor een test zonder afspraak hoef je alleen een identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee te nemen en een mondkapje.

Nieuwe openingstijden vaccinatielocaties

De XL-locaties in Eindhoven en Helmond zijn vanaf 6 september niet meer iedere dag open. Dit zijn de nieuwe openingstijden:

  • Eindhoven: maandag, woensdag, vrijdag en zondag van 9:00 – 17:00.
  • Helmond: dinsdag, donderdag en zaterdag van 9:00 – 17:00.

Heb je al een vaccinatie-afspraak staan en valt deze buiten de nieuwe openingstijden? Dan neemt GGD Brabant-Zuidoost contact met je op om je afspraak te verzetten.

Het laatste nieuws over corona!

Coronavirus, Coronatest voor kinderen

Kindvriendelijk testen