Homepagina > Partners > Artsen > Milieu

Milieu

​ Team Gezondheid, Milieu & Veiligheid (GMV) van de GGD is een kenniscentrum voor gezondheid, milieu en veiligheid. Wij beantwoorden vragen en geven advies over gezondheid in relatie tot milieufactoren zoals een ongezond binnenmilieu, hitte of smog. Gemeenten, burgers en ook huisartsen kunnen bij ons terecht.

Heeft u een patiënt met gezondheidsklachten door milieufactoren? Verwijs de patiënt dan naar ons door. Wij geven informatie en tips om klachten te voorkomen en/of tegen te gaan. Indien nodig nemen we vervolgstappen. We gaan bijvoorbeeld op huisbezoek of nemen contact op met een woningbouwvereniging bij klachten over een ongezond binnenmilieu.

Soms vragen wij u om informatie over een patiënt in verband met een casus. Uiteraard doen wij dit alleen na toestemming van uw patiënt.

Melden

Meld gezondheidsklachten door zwemwater bij team GMV of bij de Provincie Noord-Brabant. Bespeurt u onrust over een bepaalde milieufactor, of vermoedt u een kankercluster? Meld dit dan ook bij team GMV.

Informatie

Heeft u zelf vragen over gezondheid in relatie tot bijvoorbeeld zwemwater, smog, kankerclusters, eikenprocessierups, een vochtige woning of hitte? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons ook informatiebladen en brochures bestellen om aan uw patiënten mee te geven.

Contact

T: 0900-3686868 bereikbaar tijdens kantooruren (lokaal tarief)
E: milieu@ggdgmv.nl