Ouders > Hulp bij opvoeden

Opvoedinformatie die helpt

​Mijn kind wordt gepest. Mijn dochter in groep 3 is nog niet helemaal zindelijk? Is het wel normaal dat mijn puber zich buitensporig gedraagt en zou hij niet meer moeten helpen in het huishouden? Ik heb regelmatig stress en merk dat aan de kinderen. Mijn zoon van 9 vindt het moeilijk om met andere kinderen samen te spelen….

Opgroeien en opvoeden gaat meestal vanzelf en ouders zijn de beste opvoeders als het om hun kind gaat. Je kind ontwikkelt zich razendsnel en dat roept wel eens twijfels, vragen of  zorgen op. Dat is heel normaal en iedere ouder herkent dit wel…

Goede en betrouwbare informatie kan dan helpen. Die vind je hier op onze website. De informatie is ontwikkeld door de Stichting Opvoeden.nl in samenwerking met wetenschappers en professionals uit de praktijk en is getoetst door ouders.

Even praten...
Dat kan. Want praten met een deskundige van Jeugdgezondheid biedt vaak nieuwe inzichten en helpt je verder. We bieden een luisterend oor, geven hulp en advies en informatie die helpt. Je kunt contact opnemen met de sector Jeugdgezondheid, of een afspraak maken voor een gesprek.


 

Meer informatie