Homepagina > Werken bij > Ambulanceverpleegkundige

Ambulanceverpleegkundige

De GGD is verantwoordelijk voor de Publieke Gezondheid en Ambulancezorg van 21 gemeenten in Zuidoost-Brabant en we zijn volop in beweging. Je leest meer over onze ambities in het meerjarig beleidsplan.

De sector Ambulancezorg zoekt enthousiaste collega's Ambulanceverpleegkundige (m/v) voor 28 - 36 uur per week.

Deze korte film geeft een beeld van het werk op de ambulance. Twee ambulanceverpleegkundigen worden gevolgd tijdens hun werk en vertellen hierover.

Je team
Ambulanceverpleegkundige is een dynamische, afwisselende, uitdagende en dankbare functie. Geen dag is hetzelfde! Je komt in dienst van de GGD Brabant-Zuidoost. Je kunt in de hele regio ingezet worden voor alle onderdelen van de hulpverlening. Samen met de ambulancechauffeur vorm je een hecht team.

Je taken

 • In teamverband met de ambulancechauffeur verleen je zorg aan patiënten.
 • Je werkt conform protocol vanuit een werkdiagnose en legt je bevindingen vast in een digitaal ritformulier.
 • Je neemt medische beslissingen en voert voorbehouden handelingen zelfstandig uit.
 • Je werkt dagelijks samen met ketenpartners zoals huisartsen, brandweer, politie of ziekenhuizen.
 • Overige werkzaamheden.

Je bagage

 • Je bent in het bezit van diploma verpleegkundige, minimaal niveau 4/5;
 • Je beschikt bij voorkeur over een HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een CZO-erkende opleiding (IC, SEH, CCU of anesthesie);
 • Je bent bereid om een 7-maanden durende opleiding tot ambulanceverpleegkundige te volgen (voor CCU verpleegkundigen geldt een opleidingsduur van ± 10 maanden) (volledig gefaciliteerd door de GGD Brabant-Zuidoost);
 • Je bent integer en communicatief vaardig, je staat open voor het ontvangen van feedback en je beschikt over het nodige zelfvertrouwen. Je bent organisatie- en klantgericht en flexibel. Je bent stressbestendig en een echte teamspeler. En je beschikt over een gezonde dosis improvisatievermogen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wij bieden

 • Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • Je salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties maar is maximaal € 4.111,00 bruto per maand (maximum schaal 55, norm 1 januari 2020) bij een werkweek van 36 uur. Tijdens de periode tot volledige vakbekwaamheid zit je in aanloopschaal 50. De cao sector Ambulancezorg 2019 is van toepassing;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, koop- en verkoopmogelijkheden van vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering en een flexibele pensioenregeling.

Valt de keuze op jou, dan vragen we je om een zogenaamde Verklaring Omtrent Gedrag. Deze vraag je aan bij de gemeente waar je woont. Wij gaan hier verder op in tijdens de aanstellingsprocedure. Ook kan een BIG- en referentiecheck conform de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), deel uitmaken van de procedure.

Verder voldoe je aan de medische aanstellingskeuring, ben je voldoende gevaccineerd voor hepatitis b en dtp en onderga je een tbc-controle. Een psychologisch onderzoek en/of een rijvaardigheidstest kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

    Meer informatie? 
    Neem dan contact op met Karin Sarrucco, telefoon 088 0031 108.
    Voor informatie over de procedure kun je terecht bij de personeelsadviseur, Aysegül Bilici, 088 0031 182.

    Wel interesse, maar nog niet zeker of het vak iets voor jou is, vraag een oriëntatie stage aan via stage@ggdbzo.nl en rijd een dag mee met een ambulanceteam.

    Interesse?
    Reageer! Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV. En voeg je diploma's, certificaten, BIG-registratie en identiteitsbewijs toe.


    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


     

     Solliciteer naar deze functie

    Naam *


    Adres *


    Postcode *


    Woonplaats *


    E-mailadres *


    Telefoonnummer *


    Waar zag je onze vacature? (Linkedin, Indeed...) *


    Bijlagen