Homepagina > GGD kompas

GGD Kompas

Overlast eikenprocessierups bij 1 op de 3 Brabanders

Ongeveer één derde van de ondervraagde Brabanders heeft dit jaar of vorig jaar klachten gehad van de eikenprocessierups. Dit blijkt uit een panelonderzoek van de drie Brabantse GGD'en. 

Lees meer >>

 


Vierde peiling impact Coronavirus

De grote meerderheid van de deelnemers aan het gedragsonderzoek staat - ondanks een lichte daling - achter de coronamaatregelen. De resultaten van Zuidoost-Brabant zijn uitgewerkt in een infographic.

Lees meer >>

 

Volksgezondheid Toekomst Verkenning afgerond!

Met onze Volksgezondheid Toekomst Verkenning schetsen we een beeld van de gezondheid in de regio Zuidoost-Brabant. Afgelopen maanden hebben we verschillende thema’s uitgewerkt. Inmiddels is ook het laatste thema 'Gezondheid' gepubliceerd.

Lees meer >>                       Zie vlog >>


Vrouw werkt op tablet.jpgGGD onderzoek in relatie tot corona

Gemeenten worden voor vragen en problemen gesteld als gevolg van de coronacrisis en de maatregelen daartegen. Team Onderzoek van de GGD kan helpen om dergelijke vragen en problemen te beantwoorden.

Lees meer >>

 

 

Vrouw voor raam vierkant.jpgGezondheidsmonitor in coronatijd

Dit najaar zal de Gezondheidsmonitor volwassenen en ouderen opnieuw uitgezet worden bij ruim 68.000 mensen in Zuidoost-Brabant. Dit doen wij in afstemming met de andere GGD’en in Nederland, het CBS en het RIVM.

Lees meer >>


 

  Meer nieuws >>