Werken bij de GGD

De GGD Brabant-Zuidoost biedt een stimulerend werkklimaat met veel kansen voor iedereen die bij ons werkt. Wij willen de juiste medewerker op het juiste moment op de juiste plek. Je hebt bij ons veel verantwoordelijkheid in de uitvoering van je functie. We werken met duidelijke resultaatafspraken.
Je komt in een organisatie die meebeweegt met wat de buitenwereld van ons vraagt en wat nodig is. Van jou verwachten we een nieuwsgierige, innovatieve blik naar de onbekende weg, vernieuwing, verandering, verbinding, realisatie en reflectie. Ook vragen wij jou kritisch te zijn op onze processen en werkmethoden. Zo werken we effectief en efficiënt samen.

Vacatures

Werklocatie Eindhoven e.o.
28 - 36 uur per week

Voor de ambulancezorg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Werklocatie Eindhoven e.o.
Diverse deeltijden mogelijk

Voor de jeugdgezondheidszorg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Werklocatie Eindhoven e.o.
16 uur per week (verdeeld over 3 dagen)

Voor de jeugdgezondheidszorg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

  • Lonneke

    Werken bij de GGD volgens Lonneke

    “Ik ben in juni 2020 afgestudeerd, dit is mijn eerste baan. Ik heb een heel warm welkom gehad, binnen de hele GGD. Tegelijk met mij zijn er binnen verschillende teams een aantal andere jongeren gestart. Ik vind het mooi dat mensen die net afgestudeerd zijn hier een kans krijgen hun loopbaan te beginnen. Je hebt hier ook goede doorgroeimogelijkheden.”
    Lees verder

Staat jouw ideale vacature er niet tussen?

Wil jij heel graag bij onze organisatie werken, maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Houd onze website in de gaten of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Stages

We hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Bijvoorbeeld voor studenten van de opleiding HBO Verpleegkunde of doktersassistenten (NIPA-studenten). Als we stageplaatsen hebben, publiceren we een vacature op de website. Zie je geen vacatures? Dan hebben we geen stageplaatsen beschikbaar.