Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij de GGD

De GGD Brabant-Zuidoost biedt een stimulerend werkklimaat met veel kansen voor iedereen die bij ons werkt. Wij willen de juiste medewerker op het juiste moment op de juiste plek. Je hebt bij ons veel verantwoordelijkheid in de uitvoering van je functie. We werken met duidelijke resultaatafspraken.
Je komt in een organisatie die meebeweegt met wat de buitenwereld van ons vraagt en wat nodig is. Van jou verwachten we een nieuwsgierige, innovatieve blik naar de onbekende weg, vernieuwing, verandering, verbinding, realisatie en reflectie. Ook vragen wij jou kritisch te zijn op onze processen en werkmethoden. Zo werken we effectief en efficiënt samen.

Vacatures

Werklocatie Eindhoven e.o.
tenminste 16 uur beschikbaar in avond/ nacht

Voor team Forensische Geneeskunde zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die houdt van auto rijden, bloedprikken en nachtelijke avonturen.

Den Bosch
36 uur per week

Voor de meldkamer ambulancezorg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Werklocatie Eindhoven e.o.
28 - 36 uur per week

Voor team Ambulancezorg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 • Lahoucine

  Werken bij de GGD volgens

  “Vanuit mijn functie spreek ik regelmatig middelbare scholieren die om welke reden dan ook uit het leven willen stappen. Daarbij kun je denken aan onderwerpen als pesten, seksuele geaardheid, echtscheiding van ouders, sexting, seksueel misbruik en kindermishandeling. Dit zijn vaak emotionele gesprekken en als professional moet ik hierbij letterlijk overal op voorbereid zijn.” 
  Lees het verhaal van Lahoucine
 • Birgit

  Werken bij de GGD volgens

  “Onze directie kent twee directeuren die hele drukke agenda’s hebben, ik probeer ze allebei hierin zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat vraagt vaak om snel schakelen, verbinden en faciliteren, zodat zij en onze medewerkers en ketenpartners goed kunnen samenwerken.
  Lees het verhaal van Birgit
 • Marleen

  Werken bij de GGD volgens

  “Je werk doet er toe bij de GGD. Je werkt voor een algemeen maatschappelijk belang en draagt echt ergens aan bij."
  Lees het verhaal van Marleen

Staat jouw ideale vacature er niet tussen?

Wil jij heel graag bij onze organisatie werken, maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s.  Houd onze website in de gaten of volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven. Het is niet mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Stages

We hebben regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Bijvoorbeeld voor studenten van de opleiding HBO Verpleegkunde of doktersassistenten (NIPA-studenten). Als we stageplaatsen hebben, publiceren we een vacature op de website. Zie je geen vacatures? Dan hebben we geen stageplaatsen beschikbaar.