Vacatures

Ben jij op zoek naar een baan bij de GGD? Bekijk al onze vacatures en solliciteer!
Werklocatie Eindhoven e.o.
28 - 36 uur per week

Jouw baan als ambulanceverpleegkundige? We hebben een korte film opgenomen (zie https://vimeo.com/86413411). Deze korte film gaat over werken op de ambulance. We volgen 2 ambulanceverpleegkundigen tijdens hun werk.

Werklocatie Eindhoven e.o.
24-36 uur per week

Binnen het team van de jeugdgezondheidszorg ben jij de gedragswetenschapper. Je biedt consultatie en deskundigheidsbevordering aan de JGZ-professionals. In sommige gevallen doe jij pre-diagnostiek van psychosociale problematiek bij kinderen en jongeren middels vragenlijsten. Je ondersteunt, adviseert en voert gesprekken met cliënten. Daarnaast heb je nog een aantal projecttaken die gericht zijn op actuele en maatschappelijke ontwikkelingen.

Werklocatie Eindhoven e.o.
wisselend aantal uren per week

Het team Gezondheidsbevordering zoekt een enthousiasteVrijwilliger Seniorenvoorlichting 55+ (m/v).

Werklocatie Eindhoven e.o.
28 - 32 uur per week

Als medisch assistent werk je binnen het team Seksuele Gezondheid. Je ondersteunt op medisch en administratief gebied de sociaal geneeskundigen en sociaal verpleegkundigen. De focus van je taken ligt bij de ondersteuning van het team. Verder heb je een signaleringsfunctie en denk je mee in de ontwikkelingen.

Werklocatie Eindhoven e.o.
24-36 uur per week

Binnen de JGZ ben je de arts van het gezonde kind. Je richt je op voorkomen van ziektes, niet behandelen. Zo draag je bij aan een gezonde start tot aan hun volwassenheid. Je bent breed inzetbaar. Met jouw sociaal medische deskundigheid heb je een belangrijke rol in intern en extern overleg. In je contact met kind en ouders zoek je de echte vragen en werk je aan de juiste oplossingen en antwoorden. Samen met ouder(s) en kind, je staat naast hen. Veranderen en verbeteren is je tweede natuur. Ontwikkelingen in het sociaal domein inspireren je in je werk.

Werklocatie Eindhoven e.o.
18-36 uur per week

Als verpleegkundig specialist ben je breed inzetbaar. Vanuit jouw sociaal medische deskundigheid speel je een belangrijke rol bij in- en extern overleg. In contacten met kind en ouders zoek je de echte vragen. Je werkt aan de juiste oplossingen en antwoorden. Samen met ouder(s) en kind. Veranderen en verbeteren is je tweede natuur. Ontwikkelingen in het sociaal domein inspireren je in je werk.