Homepagina > GGD Academy

GGD Academy

​GGD Academy; dé opleider in gezondheid.

De GGD Academy biedt unieke opleidingen in de publieke gezondheid.

Waarom
De ontwikkelingen in het sociale domein zijn sterk van invloed op de publieke gezondheid. Taken en verantwoordelijkheden veranderen. Het wordt steeds belangrijker om de voordelen van een gezonde en veilige leefstijl inzichtelijk te maken voor de burger. Tegelijkertijd staan de budgetten onder druk. Hoe houden we in deze context de publieke gezondheidszorg goed en betaalbaar? En hoe stimuleren we de zelfredzaamheid van de lokale gemeenschap? Hoe kunnen we op een juiste manier inspelen op deze veranderingen? Daar gaan onze trainingen over.

Voor wie
Onze opleidingen zijn gericht op ondernemers, professionals bij bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen, scholen, gemeenten, woningbouwcorporaties, enzovoorts. We helpen deze professionals om hun publieke taken op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid te versterken. Met als doel een sterke publieke gezondheid!


Wat maakt ons uniek?

  • De trainingen worden op maat gemaakt, waarbij we onze kennis en praktijkervaring combineren 
  • Theorie én praktijk wisselen elkaar af. 
  • Onze trainers zijn professionals die zelf in het veld werken. Ze hebben een groot netwerk in de gezondheidszorg en binnen gemeenten. Deze kennis delen zij graag. 
  • Deelnemers gaan direct actief aan de slag; dat is bij iedere training ons streven.
  • Onze trainingen zijn kortdurend en afwisselend.

Naast prikkelende trainingen incompany verzorgen we ook trainingen op basis van open inschrijving op onze GGD-locatie. We passen ons aan aan de professionals, de trainingen zijn overdag of in de avonduren.

Welke trainingen 
Wij verzorgen onder andere de volgende trainingen:

Trainingen kunnen tevens in een train-de-trainer module worden aangeboden.
Wilt u liever een training op maat? Neem dan contact met ons op.