Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersambulancezorgBijzonder bezoek op ambulancepost Eindhoven-Noord

Bijzonder bezoek op ambulancepost Eindhoven-Noord

Op Oudjaarsdag kreeg ambulancepersoneel van GGD Brabant-Zuidoost een bezoek van de burgemeester van Eindhoven, Jeroen Dijsselbloem. In de middag werden ambulancechauffeurs en ambulanceverpleegkundigen, die aanwezig waren in de woonkamer van ambulancepost Eindhoven-Noord, door hem getrakteerd op echt Brabantse worstenbroodjes, appelflappen en oliebollen. De lekkernijen werden ook bezorgd op onze ambulancepost in Eindhoven-Zuid. Op deze manier wilde de burgemeester zijn steun tonen aan hulpverleners die op deze feestdag hard werken aan de veiligheid van zijn stad.

Naast ambulancezorg, bezocht hij ook de naastgelegen brandweerkazerne en het politiebureau. De burgemeester van Eindhoven, is naast burgemeester ook regioburgemeester van politieregio Oost-Brabant en voorzitter van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost.

Rogér Knarren (uiterst rechts op de foto), teammanager ambulancezorg GGD Brabant-Zuidoost, is enorm enthousiast. “Deze spontane actie toont zijn persoonlijke betrokkenheid en waardering.”