InwonersambulancezorgNominatie Connect Award Inclusief Werkgeverschap 2022
Publicatiedatum: 18-11-2022 om 11:04 uur
Laatste update: 21-12-2022 om 11:25 uur

Nominatie Connect Award Inclusief Werkgeverschap 2022

Tijdens het Ondernemersontbijt in het Evoluon werd door burgemeester Jeroen Dijsselbloem de Connect Award Inclusief Werkgeverschap 2022 uitgereikt. De Connect Award is de jaarlijkse waarderingsprijs voor werkgevers die zich op een bijzondere manier onderscheiden als ambassadeur voor inclusief werkgeverschap. Onze ambulancezorg was samen met 6 andere organisaties genomineerd. 

Bij de toekenning is gekeken wat werkgevers doen voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, door de rollen om te draaien en goed naar de behoeften van werkzoekenden te luisteren. Om van daaruit te bekijken welk werk past bij de werkzoekende.

AZ heeft op dit moment 5 Ergon-medewerkers gedetacheerd. Zij zorgen er onder andere voor dat onze ambulances er altijd spik en span uitzien. 
De buurman van ambulancepost Zuid, Rick Polman van Van der Valk Eindhoven, ging uiteindelijk naar huis met de award. 

Ruud van Driel, Manager bedrijfsondersteuning Ambulancezorg, die namens onze ambulancezorg aanwezig was op de uitreiking, geeft aan: “We hadden natuurlijk graag zelf gewonnen, maar de erkenning die blijkt uit de nominatie is al een mooi compliment.”