Overslaan en naar de inhoud gaan
Inwonersseks en gezondheidGGD BZO neemt deel aan Pride Eindhoven 2024

GGD BZO neemt deel aan Pride Eindhoven 2024 

Op zaterdag 8 juni 2024 barst de eerste Eindhoven Pride officieel los, met als hoogtepunt de parade én het Pride Vibes Festival. Daarna volgt er een week met activiteiten, georganiseerd door en voor Eindhoven. Ook bij GGD Brabant-Zuidoost staan deze dagen in het teken van inclusiviteit, acceptatie, gelijkheid en respect. Een maatschappij waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich geaccepteerd voelt, vinden wij enorm belangrijk. 

Vier met ons mee: Pride Parade en Pride Vibes Festival 

Gezond zijn gunnen we iedereen, ook als het gaat om seksuele gezondheid. Een belangrijke voorwaarde hierbij is de bewustwording en toegankelijkheid van onze zorg. Daarom laten we onszelf in alle geuren en kleuren zien tijdens de aftrap van de Pride Week op zaterdag 8 juni. We lopen mee met de Pride Parade (start: 14.00 uur) en zijn aanwezig op het Pride Vibes Festival. We onderstrepen bij iedereen die het maar wil horen dat we er voor je zijn! Vier jij de vrijheid met ons mee?  

Inloopspreekuur op vrijdag 14 juni 

Op vrijdag 14 juni organiseren we een inloopspreekuur voor de hele LHBTIQA+-community. Je kunt terecht voor een gratis soa-test, maar ook voor antwoord op al je vragen over seksualiteit. Seksuele gezondheid is een universeel recht, dat losstaat van jouw seksuele voorkeur of (gender)identiteit. Loop je even binnen als je ergens mee zit? Welke vraag je ook hebt, wij zijn er voor jou.  

Datum: vrijdag 14 juni 2024 

Tijd: 15:00 – 20:00 uur 

Locatie: De Witte Dame, Clausplein 10