Overslaan en naar de inhoud gaan
ProfessionalGemeentenPreventie en gezondheidEen voor allen, allen voor eenzaamheid
ProfessionalGemeentenPreventie en gezondheidEen voor allen, allen voor eenzaamheid
Publicatiedatum: 17-09-2021 om 08:49 uur
Laatste update: 11-10-2021 om 11:16 uur

Toolkit: ‘Een voor allen, allen voor eenzaamheid’

De campagne ‘Een voor allen, allen voor eenzaamheid’ laat mensen zien dat het normaal is om wel eens eenzaam te zijn. En dat het kan helpen om met iemand uit de eigen omgeving te praten als deze gevoelens te lang aanhouden. Daarnaast kun je lokale (verwijs)informatie toevoegen. Wil je in jouw gemeente deze boodschap verspreiden? Met de materialen uit de Toolkit breng je deze boodschap onder de aandacht van je doelgroep.

De Toolkit bestaat uit de volgende onderdelen: video, narrowcasting, posters, online banners, content voor social media, voorstel voor een tekst op je website en logo.

Video en logo

Onderstaande video kun je toevoegen aan je website of laten zien op beeldschermen.

Dit logo kun je gebruiken op bijvoorbeeld je website of andere uitingen.

Narrowcast

Bijgevoegde afbeelding kun je gebruiken op je narrowcast schermen.

Social media

Hieronder vind je visuele content die je voor social media kunt gebruiken zoals online banners en animaties.

Posters gemeenten

Elk van de aangesloten gemeentes heeft een gepersonaliseerde poster. Hierin hoeft alleen nog de QR-code geplakt te worden met de link naar de eigen webpagina. Deze poster is A3-formaat (landscape) met een afloop van 3 mm. Zie het voorbeeld om het eindresultaat te bekijken.

Weten hoe je een QR-code kunt toevoegen? Dit kan met Adobe programma’s als InDesign, Photoshop of Illustrator. Een voorbeeld vind je hieronder:

Tekstvoorstel website

Vragen?

Neem bij inhoudelijke vragen over de campagne contact op met jouw contactpersoon van het lokaal maatwerkteam van de GGD of stuur een mail naar secretariaat-gezondheidsbevordering@ggdbzo.nl.