Overslaan en naar de inhoud gaan
Publicatiedatum: 02-06-2021 om 11:48 uur
Laatste update: 13-06-2024 om 19:15 uur

Sekswerkers

Werken in de seksbranche houdt in dat je veel seksuele contacten hebt. Daarmee is de kans groter om een soa op te ​lopen. Een condoom beschermt niet volledig tegen soa’s als herpes genitalis of genitale wratten. Bovendien kan een condoom kapot gaan of afglijden. Daarom is het verstandig om je regelmatig op soa’s en hiv te laten onderzoeken en je gratis te laten vaccineren tegen hepatitis B.

Soa-klachten of geïnformeerd door sekspartner over soa?

Heb jij soa-gerelateerde klachten of ben je geïnformeerd door sekspartner over soa? Bel de speciale klachtenlijn van de GGD. Bereikbaar op werkdagen van 8:30- 12:00 en van 13:00- 17:00.

Helaas hebben wij niet voor iedereen plek. Soms verwijzen we je naar de huisarts of een private aanbieder. Een overzicht van betrouwbare private aanbieders van online soatesten vind je op soaaids.nl. Ga je liever naar een fysieke locatie? Dan is OneDayClinic een betrouwbare aanbieder.

Nu beschikbaar: gratis app Happy Healthy Me

Work safely protect yourself against hep B

Werk veilig. Bescherm jezelf.
In de gratis Happy Healthy Me app vind je informatie in 9 verschillende talen over hepatitis B, SOA, hygiëne en veilig werken en handige links. Ook zie je in één oogopslag waar je terecht kunt bij een GGD in jouw buurt.

Download de app in Google Play Store
Download de app in Apple app Store

  Ben je nog niet gevaccineerd tegen hepatitis B?

  Dit kan gratis bij de GGD. Bel ons voor een afspraak 088 0031 344.

  Inloopspreekuur voor sekswerkers: zonder afspraak, gratis en anoniem

  We hebben soa-spreekuren voor vrouwelijke en mannelijke sekswerkers waar je je gratis kunt laten testen en vaccineren tegen Hepatitis B.

  • Inloopspreekuur voor Soa-test, hepatitis B vaccinatie, anticonceptie advies
   Elke laatste dinsdagmiddag van de maand, van 13:00- 16:00 op locatie Baekelandplein 13 in Eindhoven voor sekswerkers die op het plein werken.
   Elke donderdagmiddag van 13:30- 16:30 bij de GGD, Clausplein 10 in Eindhoven.
  • Inloopspreekuur prostitutiebasiszorg
   Hier kun je zonder afspraak terecht voor een soa controle en met vragen over je gezondheid, werken in loondienst, werken voor jezelf of uitkeringen.
  • GGD en Terecht
   Samen met Terecht adviseren wij je tijdens ons inloopspreekuur over verblijfsvergunningen, huisvesting, geldzaken en hulp bij het stoppen met de prostitutie. Alle sekswerkers kunnen bij ons terecht.

  Feel Good bijeenkomst Leger des Heils

  Op dinsdag 21 mei 2024 organiseert het Leger des Heils een Feel Good bijeenkomst op Pisanostraat 47A in Eindhoven. Vanaf 16:00 tot 20:00 ben je welkom voor een gezellig samenzijn. De bijeenkomst is voor iedereen die werkzaam is (geweest) binnen de seksbranche. Zij zorgen voor een hapje, drankje en mooi cadeau voor iedere gast. Bij vragen bel met Team Levenskracht 06 15 21 48 87.

  Meer informatie voor sekswerkers