Jouw toekomstige collega's

Marleen
Adviseur Innovatie/ jeugdverpleegkundige
Marleen
Adviseur Innovatie/ jeugdverpleegkundige
“Je werk doet er toe bij de GGD. Je werkt voor een algemeen maatschappelijk belang en draagt echt ergens aan bij."
Lees het verhaal van Marleen
Birgit
Office Manager
Birgit
Office Manager
“Onze directie kent twee directeuren die hele drukke agenda’s hebben, ik probeer ze allebei hierin zo goed mogelijk te ondersteunen. Dat vraagt vaak om snel schakelen, verbinden en faciliteren, zodat zij en onze medewerkers en ketenpartners goed kunnen samenwerken.
Lees het verhaal van Birgit
Lahoucine
Aandachtsfunctionaris Zelfmoordpreventie
Lahoucine
Aandachtsfunctionaris Zelfmoordpreventie
“Vanuit mijn functie spreek ik regelmatig middelbare scholieren die om welke reden dan ook uit het leven willen stappen. Daarbij kun je denken aan onderwerpen als pesten, seksuele geaardheid, echtscheiding van ouders, sexting, seksueel misbruik en kindermishandeling. Dit zijn vaak emotionele gesprekken en als professional moet ik hierbij letterlijk overal op voorbereid zijn.” 
Lees het verhaal van Lahoucine
Joep
Wijk-GGD'er Veldhoven en Waalre
Joep
Wijk-GGD'er Veldhoven en Waalre
“Als wijk-GGD’er ben je verbinder tussen de domeinen zorg en veiligheid. Wanneer ons vanuit de wijk signalen bereiken – via de politie of het meldpunt bij de gemeente – dat men zich zorgen maakt om iemand, dan gaan wij er op af."
Lees het verhaal van Joep
Lonneke
Medewerker frontoffice HR
Lonneke
Medewerker frontoffice HR
“Ik ben medeverantwoordelijk voor de personeelsadministratie. Ik zorg bijvoorbeeld dat medewerkers die nieuw in dienst komen de juiste arbeidsovereenkomst hebben en eventuele contractmutaties worden doorgevoerd. Allerlei vragen van medewerkers beantwoorden ik en mijn collega’s via e-mail, telefoon of wanneer ze langs komen lopen.“  
Lees het verhaal van Lonneke