Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersMijn kindJeugdgezondheidszorg in Gemert nu voor elk kind centraal op 1 locatie

Jeugdgezondheidszorg in Gemert nu voor elk kind centraal op 1 locatie

Vanaf maandag 18 oktober kunnen alle ouders en kinderen van 0-18 in Gemert terecht op 1 centrale plek voor Jeugdgezondheidszorg (JGZ) . De dienstverlening vindt vanaf dan plaats in het cultuurcentrum Kunstlokaal aan de Vondellaan 49. De JGZ van GGD Brabant-Zuidoost wil dankzij deze centrale huisvesting ouders nog beter ondersteunen en helpen bij de gezondheid en ontwikkeling van kinderen.  

Eén Jeugdgezondheidszorg

Sinds 1 Januari 2021 werken  de 3 voormalige organisaties voor jeugdgezondheidszorg in Zuidoost-Brabant samen in 1 organisatie; de GGD Brabant-Zuidoost. Door deze samenwerking kunnen alle ouders  en kinderen van  0 tot 18 jaar nu terecht bij 1 organisatie voor hulp en ondersteuning bij het opgroeien en opvoeden. Ook in Gemert wil  JGZ de huisvesting beter laten aansluiten op deze integrale aanpak. Vandaar dat vanaf maandag 18 oktober jeugdgezondheidszorg( JGZ) vanuit 1 centrale locatie in Gemert wordt aangeboden.

Kunstlokaal

De JGZ in Gemert wordt gevestigd in cultuurcentrum Kunstlokaal aan de Vondellaan 49. Dit betekent dat de JGZ-locatie in Gezondheidscentrum Palissade (Julianastraat 2, Gemert) hier naartoe verhuist. De huidige  JGZ-locatie in Kunstlokaal krijgt een nieuwe plek in het gebouw. De nieuwe ruimte is in september grondig verbouwd en gemoderniseerd. De verhuizing vindt plaats op vrijdag 15 oktober. Vanaf maandag 18 oktober is de JGZ weer goed bereikbaar.

Opening en dienstverlening

De nieuwe JGZ-locatie is centraal gelegen in Gemert, in de buurt van de Jumbo supermarkt, en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Nieuwe contactgegevens JGZ-locatie (per 18 oktober 2021) 

Adres:
Vondellaan 49
5421 PN Gemert
Telefoonnummer:
088 – 0031 414
Facebook:
Website:
Facebook.com/ggdbzo

www.ggdbzo.nl/mijn-kind