vrouw staart naar buiten
Homepagina > Informatie over > Milieu en veiligheid

Milieu en veiligheid

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Een gezonde, veilige leefomgeving beschermt en verbetert jouw gezondheid. Het is een plek waar jij je prettig voelt. Dagelijks kunnen zaken als een vochtige woning, stank en geluid en gevaarlijke stoffen effect hebben op jouw gezondheid.

De GGD adviseert onder andere gemeenten, scholen en woningbouwverenigingen over de manier waarop ze deze ongewenste effecten zoveel mogelijk kunnen beperken en voorkomen. Maar ook als je vragen hebt, kun je bij ons terecht.

Informatie op de website GGD leefomgeving
Op de website g​gdleefomgeving.nl lees je wat de invloed van jouw leefomgeving is op jouw gezondheid. Je vindt er informatie over wat je zelf kunt doen en de website geeft ook antwoorden op veel gestelde vragen.


​​​​​

Heb je een vraag? 
Heb jij een vraag over jouw leefmilieu, stank en geluid of bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen? Neem dan contact op met het team Gezondheid, Milieu en Veiligheid.
Bel tijdens kantoortijden 0900-3686868 (lokaal tarief). Of stuur ons een mail: milieu@ggdgmv.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Vragen? 0900 3686868

 Rupsen.info

Lees hier alles over en tegen de eikenprocessierups.

 Brabantse OmgevingsScan