informatie die helpt
Homepagina > Ouders

Gelukkig gezonde kinderen

​​​

​Beste ouder,
Wij hebben onze dienstverlening aangepast in verband met de coronacrisis.

- Heb je vragen, zorgen of twijfels over de ontwikkeling en opvoeding van je kind? Goede en betrouwbare informatie vind je op www.opvoeden.nl en op www.Groeigids.nl
- Heb je naar aanleiding van een recent contact met onze Jeugdgezondheidszorg een dringende vraag en/of maak je je zorgen over je kind? Neem dan contact op met onze Jeugdgezondheidszorg via  088 0031 414 van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

- Alle reguliere gezondheidsonderzoeken en contactmomenten gaan tot nader bericht niet door. Voor geannuleerde afspraken nemen wij automatisch weer contact met je op. We hopen op je begrip als de nieuwe afspraak niet meteen op korte termijn ingepland kan worden.

- Vanaf 1 juni starten wij weer met een deel van de contactmomenten voor extra zorg. We nemen telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak vragen wij rekening te houden met een aantal maatregelen in verband met het coronavirus.

Excuses voor het ongemak

Gezond (op)groeien gaat bij de meeste kinderen vanzelf.  Als ouder ga je voor het beste voor je kind, zodat het kan opgroeien in een gezonde en stimulerende omgeving. Maar kinderen ontwikkelen zich razendsnel. En dat roept ook wel eens twijfels, vragen of zorgen op. Dan kan Jeugdgezondheidszorg (JGZ)helpen. 


Wat kunnen wij doen voor jou en je kind?

Jeugdgezondheidszorg kijkt mee met het opgroeiende kind vanaf 4 jaar. JGZ luistert, denkt mee, wijst de weg en geeft advies. We zijn er voor alle ouders, kinderen en opvoeders. We werken actief samen met andere professionals.

Altijd welkom
Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een gezondheidsonderzoek of gesprek?