informatie die helpt
Homepagina > Ouders

Gelukkig gezonde kinderen

​Beste ouder,
Wij hebben onze dienstverlening aangepast in verband met de coronacrisis.

- Heeft u vragen, zorgen of twijfels over de ontwikkeling en opvoeding van uw kind? Goede en  betrouwbare informatie vindt u op www.opvoeden.nl en op www.Groeigids.nl
- Heeft u naar aanleiding van een recent contact met onze Jeugdgezondheidszorg een dringende vraag en/of maakt u zich zorgen over uw kind? Neem dan contact op met onze sector Jeugdgezondheidszorg op 088 0031 414 van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.


- Alle reguliere gezondheidsonderzoeken en contactmomenten gaan tot nader bericht niet door. Voor geannuleerde afspraken nemen wij automatisch weer contact met u op. We hopen op uw begrip als de nieuwe afspraak niet meteen op korte termijn ingepland kan worden.

- De regionale campagne voor de vaccinaties BMR/DTP, HPV en meningokokken is uitgesteld . De meningokokkencampagne wordt vóór 1 juli 2020 uitgevoerd, de overige vaccinaties worden verplaatst naar het najaar 2020. U ontvangt vanzelf een uitnodiging.

Excuses voor het ongemak en dank voor het begrip

Gezond (op)groeien gaat bij de meeste kinderen vanzelf.  Als ouder ga je voor het beste voor je kind, zodat het kan opgroeien in een gezonde en stimulerende omgeving. Maar kinderen ontwikkelen zich razendsnel. En dat roept ook wel eens twijfels, vragen of zorgen op. Dan kan Jeugdgezondheid (JGZ)helpen. 

 

Wat kunnen wij doen voor u en uw kind?
Jeugdgezondheid kijkt mee met het opgroeiende kind vanaf 4 jaar. JGZ luistert, denkt mee, wijst de weg en geeft advies. We zijn er voor alle ouders, kinderen en opvoeders. We werken actief samen met andere professionals.

Altijd welkom
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een gezondheidsonderzoek of gesprek?