Homepagina > Ouders > Opvoeden

Hulp bij opvoeden en opgroeien

Mijn dochter in groep 3 is nog niet helemaal zindelijk. Mijn zoon van 9 vindt het moeilijk om met andere kinderen samen te spelen. Zijn die driftbuien van mijn kind normaal en hoe kan ik daar het best mee omgaan? Ik denk dat mijn puberdochter wordt gepest. Een lastige eter aan tafel….


Opgroeien en opvoeden gaat meestal vanzelf en ouders zijn de beste opvoeders als het om hun kind gaat. Je kind ontwikkelt zich razendsnel en dat roept wel eens twijfels, vragen of  zorgen op. Dat is heel normaal en iedere ouder herkent dit wel.

Goede en betrouwbare informatie kan dan helpen. Deze informatie vind je op www.opvoeden.nl  en in de gratis Groeigids app . Deze informatie is ontwikkeld door Opvoedinformatie Nederland in samenwerking met wetenschappers en professionals uit de praktijk en is getoetst door ouders. 

Met de GroeiGids app volg je ook de groei en ontwikkeling van je kind in groeicurves, ontvang je automatisch berichten met info en tips en je kunt een eigen groeipad aanmaken met bijzondere momenten. Leuk voor later!

Even praten...
Dat kan. Want praten met een deskundige van Jeugdgezondheidszorg biedt vaak nieuwe inzichten en helpt je verder. We bieden een luisterend oor, geven hulp en advies en informatie die helpt. Je kunt contact opnemen of een afspraak maken voor een gesprek.

- Ga direct naar het JGZ-portaal (voor ouders van kinderen van 4 t/m 11 jaar) 
Stel hier je vraag
- Liever bellen? Dat kan op maandag t/m vrijdag van 8.30- 17.00 uur
   op 088 0031 414.

 Voor ouders