Homepagina > Over ons > GGD panel

Welkom bij het GGD Panel

Word lid van het GGD panel en denk met ons mee!
Wat vindt u belangrijk als het gaat over uw gezondheid en factoren die daarmee samenhangen? Wat zijn uw ervaringen met betrekking tot sociale en maatschappelijke ontwikkelingen? Vindt u het leuk om uw ervaringen en mening met ons te delen? Geef u dan nu op voor het GGD panel!

Wie kan deelnemen aan het GGD panel?
We zijn op zoek naar mensen van 16 jaar of ouder die wonen in de regio Zuidoost-Brabant en het leuk vinden om af en toe een korte digitale vragenlijst in te vullen.

Hoe word ik lid?
U kunt zich aanmelden via dit formulier. U ontvangt dan een inlogcode voor uw persoonlijke pagina. Uw gegevens worden anoniem verwerkt. Daar kunt u zich ook te allen tijde afmelden.

Hoe werkt het?
Een paar keer per jaar ontvangt u een email met een link naar een vragenlijst. De vragenlijsten zijn kort en invullen kost maximaal 5 tot 10 minuten van uw tijd. Ze gaan over interessante onderwerpen, zoals mantelzorg, dementie of drugsgebruik. Onder de deelnemers van elk panelonderzoek verloten we Bol.com bonnen. De GGD houdt zich aan de privacywetgeving. Dat betekent dat uw gegevens veilig zijn.

Wat doen we met de resultaten?
De resultaten gebruiken we onder andere bij het adviseren van gemeenten rondom gezondheidsbeleid. We rapporteren de resultaten over de hele regio Zuidoost-Brabant of bij voldoende deelnemers over uw gemeente. Zie bijvoorbeeld de rapportages van de afgelopen onderzoeken.

Nog vragen?
Heeft u een vraag over het GGD panel? Neem contact op met onze onderzoekers via Panel@ggdbzo.nl.