Overslaan en naar de inhoud gaan
InwonersGeen onderdeel van een categorieVaccineren in Eindhoven vanaf 6 december in Beursgebouw

Vaccineren in Eindhoven vanaf 6 december in Beursgebouw

Vanaf 6 december start GGD Brabant-Zuidoost met vaccineren in het Beursgebouw in Eindhoven. Aangezien de GGD de boosterprikken gaat geven aan 60-plussers die dit willen, is er een grotere vaccinatielocatie nodig.  De nieuwe priklocatie vervangt daarom vanaf 6 december de prikstraat aan de Antoon Coolenlaan. De vaccinatielocatie aan de Haverdijk in Helmond blijft wel in gebruik.

De vaccinatielocatie aan de Antoon Coolenlaan is nog geopend tot en met 5 december. Heb je dus een afspraak na 5 december, vindt die plaats in het Beursgebouw in Eindhoven: Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven. Deze locatie zal geopend zijn van maandag t/m zondag van 9:00 – 17:00. Let op: vanaf 5 december is er geen vrije inloop mogelijk.

Afspraak gemaakt op of na 6 december

Vanaf 6 december wordt iedereen die op of na 6 december een afspraak heeft in Eindhoven verwacht in het Beursgebouw. Ook al staat op de afspraakbevestiging de locatie aan de Antoon Coolenlaan. Je krijgt hierover een SMS en een e-mail, waarin we aangeven dat de locatie is gewijzigd. De afgesproken tijd en dag blijven gewoon staan.

Testlocatie Eindhoven

Bij het sluiten van de vaccinatielocatie, blijft de testlocatie aan de Antoon Coolenlaan gewoon geopend.