InwonersTuberculoseContactformulier TBC
Publicatiedatum: 10-08-2021 om 11:50 uur
Laatste update: 15-11-2021 om 14:12 uur

Contactformulier TBC / Contact form TBC

Afspraak voor onderzoek op Tuberculose voor de IND (Immigratie en Naturalisatiedienst)?

Vul dan het onderstaande formulier in. Vul het formulier alleen in als je een afspraak wilt maken bij de GGD in Eindhoven. U krijgt de afspraak via jouw e-mailadres toegestuurd. Graag voor ieder persoon een apart formulier invullen.

Appointment for screening on Tuberculosis for the IND (Immigration and Naturalization Service)?

Please fill out the form below. Please fill out this form solely if you want to set an appointment at the regional GGD based in Eindhoven. You will receive the appointment by e-mail. Please fill out a separate form for each person.

 

Contactformulier TBC

Voor het maken van een afspraak voor onderzoek op TBC voor de IND
 • Graag meisjesnaam invullen / please use your maiden name
 • DD slash MM slash JJJJ
 • DD slash MM slash JJJJ
 • Gaat het om een afspraak voor meerdere gezinsleden, dan graag hier het totaal aantal personen vermelden. Let op: vul per gezinslid een formulier in./ If it concerns an appointment for several family members, please state the total number of people here. Please note: Each family member to fill out a separate form

Veelgestelde vragen van een onderwerp categorie

 • Waarom heb ik (nog) geen uitnodigingsbrief van het RIVM voor mijn (booster)prik ontvangen?

  Je ontvangt een uitnodigingsbrief van het RIVM voor je boosterprik als je aan de beurt bent. Het kan alleen even duren voordat je de brief krijgt na de online oproep. Maar je hebt de brief niet nodig als je online een afspraak maakt: als je geboortejaar aan de beurt is, kun je direct zonder brief gewoon online een afspraak maken via www.planjeprik.nl. Alleen als je telefonisch je afspraak wilt plannen, heb je de uitnodigingsbrief nodig.

 • Hoe kom ik aan een vaccinatiebewijs als ik geprikt ben door de huisarts?

  De huisarts is verantwoordelijk voor de juiste en tijdige registratie van je boostervaccinatie. Dit moet binnen 2 weken gebeuren. Het kan dus uiterlijk 2 weken duren voordat je zelf de vaccinatie kan uploaden in de CoronaCheck-app.

   

 • Moet ik mijn afspraak bij de GGD zelf afzeggen als ik door de huisarts ben geprikt?

  Nee dat hoef je niet zelf te doen. Als je door de huisarts bent geprikt, zorgen wij er samen met de huisarts voor dat je afspraak bij ons wordt geannuleerd. Je hoeft hier zelf niets voor te regelen. Dit doen wij voor je, zodat er op onze vaccinatielocatie ruimte vrijkomt voor anderen.

   

 • Ik ben positief getest. Ben ik besmet met de omikronvariant?

  De kans is aanwezig, maar kan niet bevestigd worden. Als je een coronatest doet, wordt het testmonster geanalyseerd door een laborant. Deze laborant ziet dan alleen of je positief of negatief getest bent, maar niet met welke variant je besmet bent. Hiervoor is meer onderzoek nodig door het RIVM. De uitslag hiervan wordt niet gedeeld met degene die getest wordt. Meer over dit onderwerp vind je op de website van GGD GHOR

 • Waarom is de termijn voor de boosterprik teruggebracht naar 3 maanden?

  Meer informatie hierover vind je op de website van het RIVM. De EMA en de ECDC European Centre for Disease Prevention and Control hebben gezamenlijk bepaald dat het interval kan worden teruggebracht naar 3 maanden als dit nodig zou zijn in het belang van de publieke gezondheid. In Nederland is dit nu van belang in verband met de opkomst van de Omikronvariant.

  Heb je na je laatste vaccinatie nog een derde prik of corona gehad? Dat heeft ook een boostereffect. Dan moet je 3 maanden wachten voordat je de booster kan halen.