InwonersCoronatest20 juni nieuwe locatie voor testen én vaccineren in Eindhoven

20 juni nieuwe locatie voor testen én vaccineren in Eindhoven

Maandag 20 juni opent GGD Brabant-Zuidoost een nieuwe locatie in Eindhoven, voor testen én vaccineren. In deze nieuwe locatie, aan de Fellenoord, worden afwisselend testen afgenomen en vaccinaties gegeven. De huidige vaccinatielocatie in het Beursgebouw en de testlocatie aan de Antoon Coolenlaan sluiten op zondagavond 19 juni de deuren.

“Met de huidige aantallen voor testen en vaccineren zochten we een nieuwe locatie waar we naast testen ook kunnen vaccineren. De oplossing is gevonden in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Fellenoord. De test- en vaccinatielocatie hebben beiden een eigen ingang en de wachtrijen zijn buiten. Bij de ingang van het bedrijfsverzamelgebouw staat een gastheer namens de GGD die de inwoners naar de juiste ingang verwijst. Ook bij deze nieuwe locatie bieden we onze inwoners de service die ze van ons gewend zijn,” aldus de facilitair medewerker die deze verhuizing coördineert.

Adres

Fellenoord 100-180

5611 ZB Eindhoven

  • De test- en vaccinatielocatie staat ook aangegeven met gele borden van de gemeente.
  • Let op: de eventuele wachtrij voor testen en vaccineren is buiten, kleed je naar de weersomstandigheden.

Openingstijden

De openingstijden van testen en vaccineren in Helmond blijven ongewijzigd.

Bereikbaarheid en parkeren

De locatie is goed bereikbaar met het OV, de fiets, lopend of met de auto. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Parkeergarage Mathildelaan en Q-Park De Bijenkorf. Houd tot eind juni rekening met wegwerkzaamheden rondom deze locatie

Slecht ter been?

We richten een ‘kiss and ride’ zone in, volg hiervoor de borden. Deze zone is bedoeld voor mensen die niet mobiel zijn. Op vertoon van je invalidenparkeerkaart kan je begeleider je hier voor de locatie afzetten en daarna een parkeerplek zoeken.

Het laatste nieuws over corona!