GGD op locatieVaccinatielocatie Helmond
Publicatiedatum: 19-08-2021 om 14:29 uur

Vaccinatielocatie Helmond

Coronavirus

Bezoekadres

Haverdijk 11 (parkeren: Sojadijk)
5704 RC Helmond

Vaccinatielocatie Helmond

Openingstijden

 • Voor coronavaccinaties is deze locatie open op donderdag. Een afspraak maken mag, maar is niet nodig. Iedereen van 12 jaar en ouder is op donderdag welkom op de vrije inloop van 8:45 – 16:30.
 • Voor de HPV-vaccinatie voor 19- t/m 26-jarigen kun je iedere dinsdag en donderdag terecht op deze locatie. In de oneven weken ook op zaterdag. Een afspraak maken mag maar is niet nodig. De vrije inloop is van 8:45 – 16:30.

Vaccinaties

Op deze locatie zijn de volgende vaccinaties verkrijgbaar:

De coronavaccinatie voor kinderen t/m 11 jaar is alleen op afspraak verkrijgbaar op de vaccinatielocatie Eindhoven.

Over de vaccinatielocatie

Je bent hier met of zonder afspraak welkom voor een vaccinatie uit de basisserie of voor de herhaalprik. Het dragen van een mondkapje is nog steeds verplicht.

  Het is drie maanden geleden dat ik mijn herhaalprik met het vernieuwde vaccin heb gekregen. Mag ik er dan nu weer een halen?

  Nee, dat is niet nodig. De ontwikkelingen van het coronavirus worden goed in de gaten gehouden. Onder andere door deskundigen van het RIVM en de GGD. Zij komen iedere 2 weken bij elkaar. De deskundigen geven iedere week informatie over de ontwikkelingen van het coronavirus . Als het nodig is kan een OMT-V bij elkaar komen om advies te geven over een nieuwe vaccinatieronde. Dat is nu niet het geval.

  Bereikbaarheid

  Let op: het parkeerterrein ligt op het industrieterrein aan de Sojadijk, volg op het industrieterrein de gele borden.

  De locatie Helmond is het best bereikbaar met de auto of fiets. Een paar tips als je zelf geen vervoer hebt:

  • Vraag of iemand in je omgeving je naar de vaccinatielocatie kan brengen. Vrienden, familie of buren bijvoorbeeld.
  • Reis je met het OV: reserveer een OV-fiets op Station Helmond (4,3 km fietsen).
  • Bel via 0800 1351 het publieksinformatienummer coronavirus van de Rijksoverheid. Zij bekijken met jou of er hulp mogelijk is voor het vervoer naar de vaccinatielocatie.
  • Schakel hulp in van AutoMaatje. Vrijwilligers van de ANWB vervoeren minder mobiele plaatsgenoten tegen een kleine kilometervergoeding.

  Parkeren

  Parkeer aan de Sojadijk. Ben je slecht ter been? Je kunt je voor de deur laten afzetten en je begeleider kan hier ook gemakkelijk parkeren. 

  Prikangst?

  Kijk je op tegen de prik? Je bent zeker niet de enige. Meld het even bij binnenkomst, dan begeleidt onze Persoonlijk Assistent je bij de vaccinatie.

  Of neem een kijkje op de vaccinatielocatie in Helmond: