Homepagina > Partners > Scholen > Nieuwsbrief Voortgezet Onderwijs > Symposium Geluk op school

Symposium Geluk op school

Herken je ook de grote prestatiedruk en stress waar de jeugd tegenwoordig mee te maken heeft? Ze moeten van alles, maar vergeten soms dat het belangrijk is om zich goed en gezond te voelen. Als docent kun je op een positieve manier aandacht besteden aan het welbevinden en het geluk van de kinderen in je klas. 
 

Kinderen die lekker in hun vel zitten hebben daar voordeel van, niet alleen bij het leren, maar ook in de omgang met anderen. Daarnaast is ook je eigen werkgeluk belangrijk, het levert niet alleen meer werkplezier op, maar is ook nuttig voor het leerproces van de leerlingen. Ook daarvoor hebben we aandacht tijdens deze avond.

Save the date
De GGD Brabant-Zuidoost nodigt je uit voor het symposium Geluk op School. Wij bieden een gevarieerd en interessant programma in de vorm van een lezing en verschillende workshops. 

Datum: woensdag 6 november 2019

Programma:
17.00 - 17.50 uur: Inloop met soep en broodjes
17.50 – 18.45 uur: Lezing door Jacqueline Boerefijn, inspiratie opdoen over geluk in het onderwijs voor docenten en leerlingen
18.45 – 21.00 uur: Workshops over lessen in geluk, de gelukskoffer, werkgeluk voor docenten, leer- en veerkracht en welbevinden op school.

Locatie: Hotel De Rooi Pannen, Kaakstraat 1, 5623 AD Eindhoven

Heb je belangstelling? Noteer de datum alvast in je agenda!
Binnenkort ontvangen alle scholen in Zuidoost-Brabant de definitieve uitnodiging per post. En meer informatie lees je binnenkort ook op onze website.