Homepagina > Over ons > Publicaties > Enquête Volwassenen

Enquête Volwassenen

GGD Volwassenenmonitor 19-64 jaar 
 
Vragenlijst beslaat veel terreinen
Een goede gezondheid is voor veel mensen erg belangrijk. De GGD Brabant-Zuidoost voert allerlei activiteiten uit op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg. Om deze activiteiten goed te laten aansluiten bij de vraag, doen wij onderzoek bij de verschillende leeftijdsgroepen. Zo stellen wij aan 19- tot 65-jarigen een breed scala aan vragen over gezondheid, leefgewoonten, welzijn, sociale contacten, sociale uitsluiting, zorg en milieu.

 

Resultaten volwassenenmonitor 2016-2017

In het najaar van 2016 ontvingen 28.000 inwoners van 19-65 jaar in Zuidoost-Brabant een uitnodiging voor de Gezondheidsmonitor en ruim 9.000 mensen deden mee, een respons van 33%.

De resultaten zijn gepubliceerd op de website www.Brabantscan.nl van de Brabantse GGD'en. Hier kunt u uw gemeente vergelijken met de regio of met een andere gemeente in Brabant.

Gemeentelijke tabellenboeken met trends en wijkcijfers zijn per gemeente terug te vinden via www.GGDkompas.nl. Selecteer uw gemeente en kies 'Onderzoek in de gemeente'.


Wilt u meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Onderzoek, sector Gezondheidsbevordering, telefoon 088 0031 436.

 Meer Informatie