Homepagina > Over ons > Publicaties > Enquête kinderen

Enquête kinderen

GGD Jeugdmonitor 0-11 jaar

Algemene vragenlijst naast individuele contactmomenten.
Vanaf de geboorte wordt de ontwikkeling en de gezondheid van elk kind goed in de gaten gehouden en ondersteund. Eerst bij het consultatiebureau en vanaf vier jaar bij de Jeugdgezondheidszorg van de GGD. Daarnaast heeft de GGD in 2005, 2008, 2013 en 2017 een Jeugdmonitor 0-11 jaar uitgevoerd. Dit onderzoek beschrijft de gezondheid, het welzijn, het gedrag en de behoeften van kinderen en hun ouders in uw gemeente. Met de gegevens uit het onderzoek kunnen we vaststellen op welke manier de GGD en de gemeenten in onze regio ondersteuning kunnen bieden aan ouders bij de gezondheid en ontwikkeling van hun kind.

Resultaten per gemeente in Zuidoost-Brabant
Voor alle gemeenten in de regio zijn de resultaten van de monitors beschreven in een infographic en in een tabellenboek. Op verzoek van diverse gemeenten zijn daar ook de resultaten van subregio's aan toegevoegd. Bent u benieuwd naar de resultaten in uw gemeente? U vindt ze op uw gemeentepagina in het GGDKompas en op de Brabantscan.

Wilt u meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Onderzoek, sector Gezondheidsbevordering, telefoon 088 0031 436.